Sam De Bruyn laat twaalf BV's zingen op Eén

Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn gaat vanaf maandag 2 december de liveshow "Stars for life" presenteren op Eén. Het programma is een zangwedstrijd waarin twaalf bekende Vlamingen het drie weken lang tegen elkaar opnemen ten voordele van "Music for life".

De twaalf BV's die deelnemen aan "Stars for life" zullen drie weken lang vier avonden per week de longen uit hun lijf zingen voor een goed doel dat ze zelf kiezen. De kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt. Het gaat om bekende Vlamingen die niet professioneel met muziek bezig zijn.

De rode draad doorheen "Stars for life" is de "Song for life", die tijdens de uitzending groeit en beter wordt. Aan het einde van de rit wordt de winnaar van "Stars for life" het gezicht en de stem van de "Song for life".

Twee componisten zullen het nummer maken in samenwerking met de kijkers van Eén, die elke dag een opdracht zullen krijgen om mee te werken aan het nummer.

Sam De Bruyn werkte de voorbije jaren mee aan de vorige edities van "Music for life" en was een van de presentatoren in het Glazen Huis. Net als vorig jaar is er geen Glazen Huis dit jaar. De Bruyn was op televisie al te zien in "Het spiegelpaleis" en "De laatste ronde".