Gunter Lamoot doet mee aan "Stars for life"

De eerste vijf kandidaten van "Stars for life" zijn bekend. Gunter Lamoot, Lesley-Ann Poppe, Ben Roelants, Sien Wynants en Veerle Malschaert zullen deelnemen aan de zangwedstrijd in het kader van Music For Life, de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel.

Vanaf 2 december proberen ze zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen voor hun goede doel.

Gisteren werd bekendgemaakt dat Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn "Stars for life" zal presenteren, een zangwedstrijd op Eén, waarin drie weken lang twaalf bekende Vlamingen strijden om het gezicht en de stem te worden van de "Song for life", het themalied van de actie dat tijdens de zangwedstrijd in samenwerking met de Eén-kijkers zal gecomponeerd worden.

Vandaag zijn de eerste BV's bekendgemaakt die zullen meedoen aan het programma. 

Gunter Lamoot zingt voor het goede doel Mobiele School. "Al schijt ik nu al in mijn broek, maar ik geef de volle 106%, want ik zie dit eigenlijk heel goed zitten. En wie weet houd ik er een hilarisch stuk routine aan over voor mijn volgende comedyshow. En dat goed doel is natuurlijk ook mooi meegenomen! Halleluhja!” Lamoot maakte tijdens zijn studententijd deel uit van het muzikale duo Klaud François en was later actief als zanger van De Dokters in de Zaal.

Ben Roelants, bekend van "De televisieroute" en "Vlaanderen vakantieland", koos Pink Ribbon als goede doel. Ketnet-wrapper Sien Wynants zingt dan weer voor Oxfam. Als klein meisje deelde ze al het podium met de Canadese zangeres Céline Dion.

Lesley-Ann Poppe zal zich de longen uit het lijf zingen voor Make-A-Wish. Zij heeft zangervaring als lid van de meidengroep B-A-B-E. Veerle Malschaert, die bij het grote publiek bekend is als Carla uit "Flikken", zet zich in voor Bos+. Zij toert momenteel met een comedyshow, "Ecodiva".

Meest gelezen