Stromae uitgeroepen tot beste elektroartiest

Stromae is aan de vooravond van I Love Techno in Flanders Expo in Gent uitgeroepen tot beste elektroartiest van het land. Stromae verzilverde ook zijn tweede nominatie met zijn album "Racine carrée".

In Gent zijn de Elektropedia Awards uitgereikt aan de meest succesvolle artiesten in het elektrogenre in België. Stromae was de grote winnaar van de avond met de prijzen voor beste artiest en beste album van het jaar.

Er werden ook prijzen uitgereikt aan Coely (doorbraak), Dimitri Vegas & Like Mike (beste dj) en Goose (beste liveact).

Netsky won voor de derde keer op rij de prijs voor beste song. Dit keer werd zijn "We can only live today (Puppy)" gelauwerd. Tomorrowland en Fuse werden uitgeroepen tot respectievelijk beste festival en beste club.