Terreinwagen met aanhangwagen gekanteld op de E34

Op de E34 is een terreinwagen met een aanhangwagen met daarin vier koeien op zijn zijkant beland. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Turnhout in de richting van Nederland. Eén koe heeft het ongeval niet overleefd.

De terreinwagen met aanhangwagen begon om een nog onbekende reden over de weg te slingeren. De terreinwagen en de aanhangwagen kantelden en versperden de beide rijstroken en de pechstrook.

Een dierenarts kwam ter plaatse om de dieren te helpen. Eén koe is uit de aanhangwagen gekropen. Het dier had meerdere breuken en was in shock. De dierenarts moest het dier uit zijn lijden verlossen. 

De andere koeien werden op een andere aanhangwagen overgeladen. Daarvoor werd de E34 in de andere richting, in de richting van Antwerpen, ook een tijdje afgesloten. De bestuurder van de terreinwagen raakte niet gewond.