"Thor: the dark world" aan de top van de Amerikaanse box office

"Thor: the dark world", het vervolg op "Thor" uit 2011, staat voor de tweede week op rij aan de top van de Amerikaanse box office. De film doet het net iets beter dan tweede in lijn "The best man holiday".

"Thor: the dark world" staat nu voor de tweede week op nummer één in de US box office. De romantische komedie "The best man holiday" opende sterk op de tweede plaats.

De sequel bracht dit weekend ongeveer 28 miljoen euro op. "The best man holiday" bracht ongeveer 22 miljoen euro op in het openingsweekend.

De race om zo hoog mogelijk te scoren in de Christmas box office start nu vrijdag met de première van de film "Hunger games: catching fire". Er wordt verwacht dat deze film een van de hoogste debuutscores zal verwerven.