De Backstreet Boys komen naar België

De Backstreet Boys komen op zaterdag 22 maart 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen met hun nieuwe wereldtour "In a world like this". Afgelopen zomer verscheen het gelijknamige album van de groep.

De Backstreet Boys vieren hun twintigjarig bestaan met een nieuwe wereldtour "In a world like this", naar het gelijknamige album dat afgelopen zomer verscheen. Het is het eerste album waarop Kevin Richardson opnieuw te horen is. Richardson verliet de band in 2006, maar in 2012 werd bekend dat hij zich opnieuw bij de band zou voegen. Door zijn terugkeer is de originele bezetting van de band van 1993 weer hersteld.

De andere bandleden, Nick, Brian, Howie en A.J. zijn blij dat Richardson er weer bij is. "Nu we weer met vijf zijn hebben we een heel andere dynamiek, het geluid voelt opnieuw compleet en valt op z'n plek", zei Howie Dorough. 

De release van het album "In a world like this" wordt gevolgd door een documentaire en gelijknamige wereldtournee, waar ook het optreden in het Sportpaleis deel van uitmaakt. Tickets voor het concert op zaterdag 22 maart kunnen besteld worden vanaf vrijdag 22 november om 10.00u.

De band werd onlangs door Entertainment Weekly uitgeroepen tot beste boyband aller tijden.