Ian Thomas in de studio met Snoop Dogg

De 16-jarige zanger Ian Thomas is op weg naar Los Angeles om een nummer op te nemen met de Amerikaanse rapper Snoop Dogg. "Dit is de kans van zijn leven. Het is nu of nooit", zegt Peter Muls, de manager van Ian Thomas in Het Laatste Nieuws.

Ian Thomas neemt morgen het nummer "Money" op in Los Angeles. Het nummer is geschreven door topproducers Anise K en Phil Tan, die in het verleden samenwerkten met onder anderen Rihanna en Mariah Carey.

"Ian Thomas beseft dat dit het opstapje naar een internationale carrière kan zijn. Woensdag en donderdag wordt de clip opgenomen", aldus Muls.

De manager van Ian Thomas beseft dat de leeftijd van de zanger een struikelblok zou kunnen zijn. Ian Thomas is nog maar 16 jaar en dus schoolplichtig. "Zijn school wil deze week nog door de vingers zien, maar uitdrukkelijk voor de laatste keer. De kans is groot dat we weldra op zoek moeten naar een andere vorm van onderwijs, want ik denk dat deze week in de VS de voorbode van veel reizen naar de States is", besluit Muls in Het Laatste Nieuws.