Watsky: "Het was dom en onverantwoord"

De Amerikaanse rapper George Watsky heeft zich uitgebreid verontschuldigd na zijn duik van een tien meter hoge lichtbrug. "Het was dom en compleet onverantwoord", laat de jongeman weten op Facebook. Bij de spectaculaire valpartij in het publiek raakten twee andere mensen gewond.
Het incident. Linksboven ziet u Watsky.

Tijdens een concert in Londen klimt Watsky bij het laatste nummer -een mash-up van "Another brick in the wall" en zijn nummer "IDGAF"- een touwladder op om zo de lichtbrug te bereiken. Van de lichtbrug maakt hij een levensgevaarlijke sprong, recht het publiek in.

Daarbij raken twee mensen gewond en ook Watsky wordt naar het ziekenhuis afgevoerd. De rapper komt er met wat blutsen en builen vanaf, maar een vrouw breekt haar arm en een man ligt nog altijd ter observatie in het ziekenhuis. Watsky benadrukt dat hij niet onder invloed was, maar spreekt eerder van een kortsluiting in zijn hoofd.

"Ik schrap alvast niet de komende zes concertdata. Ik zal optreden en ik zal nergens afspringen. Ik heb oprechte spijt en ik beloof uit mijn fouten te leren", schrijft de rapper op Facebook.