Werd actrice Brittany Murphy vergiftigd?

De vader van de Amerikaanse actrice Brittany Murphy wil dat het onderzoek naar de dood van zijn dochter heropend wordt. In de krant New York Daily News zegt hij dat Murphy en haar man mogelijk vergiftigd werden.
AP2007

Actrice Brittany Murphy, bekend van de film "Clueless", stierf in 2009 op haar 32e onverwacht thuis in Los Angeles. De autopsie wees uit dat ze aan een longontsteking en bloedarmoede leed. Vijf maanden later overleed ook haar man, de 39-jarige Britse scenarist Simon Monjack. Ook hij zou thuis aan een longontsteking zijn bezweken.

De vader van Brittany Murphy had geen vertrouwen in de autopsie van de wetsdokter en liet het haar van zijn dochter testen in een onafhankelijk laboratorium. In haar haar zouden in hoge concentraties zware metalen zijn aangetroffen die ook terug te vinden zijn in rattenvergif. De vader van de actrice wil nu dat de zaak opnieuw grondig wordt onderzocht. "Om het nieuwe onderzoek te belemmeren wil ik nog niet de naam noemen van de persoon die ik verdenk", zei hij in de New York Daily News.