Dylan publiceert clip bij "Like a rolling stone"

Bob Dylan omarmt dan toch de moderne tijden. Bijna vijftig jaar na de release van zijn klassieker "Like a rolling stone" heeft het nummer een videoclip gekregen. De interactieve clip is gepubliceerd op de website van de 72-jarige zanger.
A20122012

De beelden van de interactieve clip zijn te zien op bobdylan.com. In de video kan de kijker switchen tussen zestien verhaallijnen op verschillende kanalen. Op elk kanaal is te zien hoe mensen het nummer playbacken.

Dylan zelf verschijnt ook in de clip. De beelden van de zanger dateren van 1966. Hij nam "Like a rolling stone" op in 1965. Het nummer, dat tot nog toe nooit een officiële videoclip had, is een van de bekendste van Dylan.

Bob Dylan werkt momenteel het Europese luik van zijn wereldtournee af. Twee weken geleden stond de Amerikaanse zanger en muzikant nog op het podium van Vorst Nationaal en vorige week werd hij in Parijs opgenomen in het Légion d'Honneur (foto).