Madonna is best betaalde muzikant volgens Forbes

De Amerikaanse popster Madonna is de best betaalde muzikante van het voorbije jaar volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes. Tussen juni 2012 en juni 2013 verdiende de zangeres ongeveer 92 miljoen euro.

Het is geen verrassing dat Madonna de lijst met best betaalde muzikanten van Forbes aanvoert. Eerder dit jaar stond de 55-jarige zangeres met een omzet van ongeveer 92 miljoen euro ook al op de eerste plaats in de lijst van Forbes met grootverdieners in de entertainmentindustrie.

De Amerikaanse popster Lady Gaga is goed voor de tweede plaats in de lijst van grootverdieners uit de muziekindustrie met een inkomen van ongeveer 59 miljoen euro. Bon Jovi vervolledigt de top drie met een inkomen van 58 miljoen euro.

Ook de vierde plaats is voor een Amerikaanse artiest. Countryzanger Toby Keith was goed voor 48 miljoen euro. Coldplay is de eerste Europese act in de lijst met een vijfde stek voor een omzet van 47 miljoen euro.