Stromae komt naar Club 69 (en "Café Corsari")

Stromae komt volgende dinsdag naar Club 69. De intieme showcase die hij voor Studio Brussel zal geven maakt tegelijk deel uit van een feestweek bij "Café Corsari". Zowel bij Studio Brussel als "Café Corsari" kunnen luisteraars en kijkers tickets winnen voor het concert.

Sam De Bruyn van Studio Brussel was te gast in "Café Corsari" om het te hebben over "Stars for Life", het programma dat vanaf 2 december "Café Corsari" vervangt. "Stars for Life" maakt het publiek al warm voor Music For Life, de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel.

Maar Sam De Bruyn mocht ook een nieuwe naam verklappen voor Club 69. In Club 69 organiseert Studio Brussel intieme concertjes van grote namen. De volgende grote naam op het programma is Stromae. "Op dit moment is niemand zo hot als hij", zei Sam De Bruyn.

Stromae treedt volgende dinsdag op. In Club 69, maar tegelijk ook in "Café Corsari". Om zijn slotweek feestelijk te maken, plant "Café Corsari" volgende week namelijk elke dag concerten. Op maandag komt Guido Belcanto, dinsdag dus Stromae, woensdag Clouseau en donderdag Hooverphonic.