"Als je heel de nacht slaapt, komen de dino's tot leven"

De drie kinderen van het Amerikaanse koppel Refe en Susan Tuma hadden de grootste moeite om een volledige nacht door te slapen. Gelukkig hebben hun ouders daar een creatieve dinomanier voor gevonden. Refe en Susan beloofden hun kinderen dat de dino's 's nachts allerlei gekke dingen zouden uithalen als ze heel de nacht zouden doorslapen.

Vorig jaar is het koppel begonnen met de dinomanier om hun kinderen te laten doorslapen. Ze hebben allerlei manieren bedacht waarin de dino's zogezegd 's nachts tot leven komen en zo het huis op hun kop zetten. De kinderen kijken zo uit naar de familietraditie dat ze sindsdien probleemloos een volledige nacht doorslapen.

Sinds kort zijn Refe en Susan begonnen met het delen van foto's van hun vondsten op Facebook voor de maand dinovember. In amper enkele weken tijd heeft hun Facebookpagina zo'n 250.000 likes verzameld en zijn duizenden andere ouders met een soortgelijk initiatief begonnen. Een greep uit de foto's van de Facebookpagina Dinovember.

lees ook