Acteur Hugh Jackman getroffen door huidkanker

De Australische acteur Hugh Jackman (45) heeft onlangs de diagnose van huidkanker gekregen. Jackman maakte het nieuws bekend via Instagram, een site om foto's en filmpjes te delen. "Gebruik zonnecrème", geeft hij als goede raad mee.

Op de foto op Instagram is Jackman te zien met een pleister op zijn neus. Het was zijn vrouw Deborra-Lee Furness die hem vroeg om het vlekje op zijn neus te laten controleren.

"Nou en of dat ze gelijk had", reageert de acteur op Instagram. De dokter heeft namelijk kankercellen ontdekt. "Wees alsjeblieft niet zo dom als ik. Laat jezelf controleren. Gebruik zonnecrème", geeft Jackman als goede raad mee.

Jackman is een van de grote namen in Hollywood. Hij is bekend van zijn rol als Wolverine in de "X-men"-films. Hij werd dit jaar genomineerd voor een Oscar voor zijn prestaties in de filmbewerking van de musical "Les misérables".