Emotioneel moment voor Marc Anthony en Draco Rosa

Marc Anthony en Draco Rosa zijn gisteren met de belangrijkste Latin Grammy's naar huis gegaan. Voor beiden was het een emotioneel moment na enkele zware jaren in hun privéleven. Beiden verwezen er ook naar op het podium.

Gisteren vond de 14e editie van de Latin Grammy's in Las Vegas plaats. De sterren kregen buiten een stevige regendouche te verwerken, maar dat kon de pret binnen niet bederven.

Marc Anthony ontving de Grammy voor beste plaat voor zijn nummer "Vivir mi vida" (of "Live my life"). "Dit betekent meer dan ooit iets voor mij en de woorden "leef mijn leven" zeggen alles", reageerde Anthony op het podium. Zijn recente album "3.0" was zijn eerste sinds 2010 en kwam er na de scheiding van zangeres en actrice Jennifer Lopez vorig jaar.

Draco Rosa (foto) werd dan weer bekroond met de Grammy voor beste album. Zijn "Vida" kwam tot stand nadat hij in 2011 te horen had kregen dat hij kanker had. Voor de plaat werkte hij ook samen met collega Ricky Martin. "Bedankt om er voor mij te zijn in moeilijke momenten", zei een gelukkige Rosa.

Gaby Moreno (31), een zangeres uit Guatemala, werd uitgeroepen tot beste nieuwkomer. Ze is bekend van het duet "Fuiste tu" samen met Ricardo Arjona. De Spaanse zanger en acteur Miguel Bose werd de persoonlijkheid van het jaar.