Gewapende overval op Aldi-filiaal in Deurne

Het Aldi-filiaal aan de Luchthavenlei in Deurne is vanmorgen overvallen. Volgens de eerste informatie is er sprake van vermoedelijk drie daders, die gewapend met een mes en een vuurwapen vier personeelsleden voor openingstijd stonden op te wachten.

De overval vond vanmorgen rond 7.20 uur plaats. De daders eisten dat het personeel de kluis zou openen. Ze maakten daarbij een geldsom buit, maar over de omvang wil de lokale politie niets kwijt.

Bij de overval raakte volgens de lokale politie niemand gewond. De daders zijn spoorloos. De vestiging van de supermarkt blijft de rest van de dag gesloten.

De dienst slachtofferzorg van de politie bekommerde zich om de slachtoffers, die ongedeerd bleven. Het labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek in het Aldi-filiaal en in het achtergelaten vluchtvoertuig. De lokale recherche onderzoekt de zaak.