Spookrijder veroorzaakt frontale botsing op E313

In Antwerpen zijn 2 gewonden gevallen bij een frontale botsing met een spookrijder op de E313 richting Hasselt ter hoogte van de aansluiting met de Antwerpse ring. Het ongeval gebeurde om 7 uur en werd veroorzaakt door een spookrijder. Eén van de bestuurders is er erg aan toe.

De bestuurder van het voertuig dat in de correcte richting reed, zat een lange tijd in zijn voertuig gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurder raakte lichtgewond.

De aansluiting van de ring uit Nederland op de E313 werd een tijdlang voor alle verkeer afgesloten. Op de aansluiting vanuit Gent moest het verkeer over 1 rijstrook.

Er is een verkeersdeskundige aangesteld die moet onderzoeken hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren en waar en hoe de ene bestuurder aan het spookrijden is gegaan.