Uw hond kan de was doen door te blaffen

Deze revolutionaire wasmachine kan bediend worden door een speciaal getrainde hond om zo mensen die niet goed meer te been zijn of een fysieke beperking hebben, te helpen bij de was.
Copyright ¬© 2013 - Ross Parry Agency - All rights reserved© Ross Parry / SWNS Group

Twee wasmachineproducenten hebben de handen in elkaar geslagen en hebben 's werelds eerste wasmachine ontworpen die kan bediend worden door een hond. Op die manier kan de speciaal daarvoor getrainde trouwe viervoeter zijn baasje helpen bij de was. Het initiatief is speciaal bedoeld voor mensen die niet meer zo goed te been zijn of een fysieke beperking hebben.

Het systeem werkt vrij eenvoudig. De hond kan met een van zijn poten de wasmachine open en dicht doen. Door te blaffen begint de machine te draaien. Als de wasmachine het volledige wasprogramma doorlopen heeft, kan de hond de deur opnieuw openen met zijn poot en met behulp van zijn bek de wasmachine legen.

Copyright © 2013 - Ross Parry Agency - All rights reserved© Ross Parry / SWNS Group Copyright ¬© 2013 - Ross Parry Agency
Copyright ¬© 2013 - Ross Parry Agency - All rights reserved© Ross Parry / SWNS Group

lees ook