Twee doden bij "Gangnam style" op bruiloft

In Taiz, in het zuiden van Jemen, zijn op een huwelijksfeest per ongeluk twee gasten doodgeschoten. De schutter combineerde het afvuren van vreugdeschoten met het dansen op het nummer "Gangnam style". Twee andere gasten raakten gewond.

Het incident gebeurde vorige week, maar werd nu pas bevestigd. Op een video die na het incident werd verspreid is te zien hoe een gast enkele keren in de lucht schiet en daarna met enkele anderen begint te dansen op de kaskraker. Daarna is er geratel van een machinegeweer te horen. Wanneer de camera opnieuw op het feest inzoomt, liggen er bebloede lichamen op de grond, waarna de muziek abrupt wordt stilgezet. De herkomst en authenticiteit van de video zijn niet bevestigd.

Volgens de politie verloor een van de gasten tijdens het afvuren en het dansen de controle over zijn kalasjnikov. Het is de traditie in Jemen om op huwelijksfeesten geweerschoten te lossen op de toekomst van het bruidspaar.