Extra optredens van Monty Python na grote interesse

De tickets voor de eenmalige reünie van het Britse komische gezelschap Monty Python zijn in een mum van tijd uitverkocht. Alle tickets waren volgens de organisatoren in 43,5 seconden weg. Vier nieuwe data werden bekendgemaakt, maar ook de tickets daarvoor zijn in een mum van tijd de deur uit gevlogen.

Vorige week kondigden John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin, Eric Idle en Terry Jones een eenmalige reünie aan op 1 juli 2014.

Na de overweldigende interesse voor tickets voor het optreden is er beslist om van 1 tot en met 5 juli elke dag een optreden te geven in de O2 Arena in Londen. Ook de tickets voor die nieuwe speeldata waren in een mum van tijd uitverkocht.

Monty Python is bekend van de tv-serie "Monty Python's Flying Circus" en vijf bioscoopfilms, onder meer "Monty Python's life of Brian".