Van de Veire en Daeleman presenteren "Eurosong"

Peter Van de Veire en Eva Daeleman gaan de talentenjacht "Eurosong 2014" presenteren op Eén. Vanaf 2 februari 2014 gaan ze in de nationale voorronde op zoek naar de ideale Belgische kandidaat voor de 59e editie van het Eurovisiesongfestival.

Peter Van de Veire maakte het nieuws bekend in zijn ochtendshow op MNM. De radio- en tv-presentator wordt binnenkort herenigd met zijn vroegere sidekick bij MNM, Eva Daeleman.

Kandidaten voor "Eurosong 2014" konden zich tot eind oktober inschrijven. Met de hulp van experten Ozark Henry en Lazy Jay gaan Van de Veire en Daeleman op zoek naar de beste uitvoerder en het beste liedje.

De 59e editie van het Eurovisiesongfestival vindt plaats op 6, 8 en 10 mei 2014 in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Op 6 en 8 mei zijn er halve finales, de finale vindt plaats op 10 mei.

Meest gelezen