"Jullie hebben een Hitler in huis"

Zeven weken geleden werden in het gezin Whitehead in York, Groot-Brittannië, drie nieuwe puppy’s geboren. De moeder liet haar hondjes vrijwel onmiddellijk in de steek, zodat oma Lynda hun verzorging voor haar rekening nam. Toen ze de dieren uiteindelijk aan haar familie toonde, viel vooral haar dochter een opvallende gelijkenis met een historische figuur op.
Known Copyright© Ross Parry / SWNS Group

Lynda op nieuwswebsite Daily Mail: "Ook al is zijn echte naam Patch, toch wordt hij door niemand zo geroepen. Hij begint zelfs te reageren wanneer je hem Adolf of Hitler noemt. Zelf had ik de gelijkenis niet gezien. Pas toen we zijn foto op Facebook publiceerden, werd het duidelijk. "Jullie hebben een Hitler in huis", reageerde mijn dochter."

"Ook al gelijkt hij fysiek op Hitler, daar stopt dan ook iedere vergelijking. Hij heeft echt het liefste karakter. Hij heeft nog twee broertjes, maar is ongetwijfeld de aardigste van de drie. Hij komt op je schoot zitten en valt in slaap, terwijl hij je blijft aankijken. Een van zijn broertjes heeft veel meer streken en zou eigenlijk een Hitler moeten zijn."

Hitler kende de afgelopen jaren meerdere "imitatoren" zoals:

lees ook