Stromae krijgt wassen beeld in Parijs

De Belgische zanger Stromae krijgt in 2014 een beeld in het wassenbeeldenmuseum in Parijs. "Hij zal in de herfst van 2014 opgenomen worden in de collectie", meldt het Grévin Museum.

Stromae brak door met zijn elektrohit "Alors on danse" en gooit dezer dagen hoge ogen met zijn tweede album "Racine carrée". De voorbije maanden deden de singles "Formidable" en "Tous les mêmes" het bijzonder goed in de hitparades.

In het Grévin Museum zal Stromae in het gezelschap van onder anderen Lady Gaga, Céline Dion, Amélie Nothomb en Benoît Poelvoorde komen te staan.

Stromae is de artiestennaam van de 28-jarige Paul Van Haver. Hij wordt een van de jongste artiesten in het Grévin Museum. Het wassen beeld van de jongste artiest in het museum is dat van de Franse zangeres Lorie, die op 21-jarige leeftijd een beeld kreeg.