Babyverwisseling staat centraal in nieuwe fictiereeks

Eén en Kanakna werken aan een nieuwe tiendelige fictiereeks over twee families van wie het leven helemaal door elkaar wordt geschud door de onthulling van een babyverwisseling. De belangrijkste rollen zijn voor Gilles De Schryver, Robrecht Vanden Thoren en Evelien Bosmans.
© VRT 2011
Evelien Bosmans speelde eerder ook mee in "Rang 1"

Ook Karlijn Sileghem, Frank Focketyn, Tania Van der Sanden en Alejandra Theus spelen mee. Het scenario is van Gert Goovaerts en de regie is in handen van Toon Slembrouck.

De tien afleveringen van 45 minuten worden opgenomen vanaf april 2014 en ten vroegste uitgezonden in het voorjaar van 2015. Voor een groot stuk wordt er gefilmd in Limburg. De belangrijke locaties zijn de thuishavens van de twee families, een superette en een wijnbedrijf.