Prins William zingt samen met Jon Bon Jovi voor goede doel

In Londen heeft prins William samen met de Amerikaanse zanger Jon Bon Jovi en zangeres Taylor Swift de hit "Livin' on a prayer" gezongen. Dat gebeurde tijdens een gala-avond in Kensington Palace ten voordele van Centrepoint, een organisatie die zich inzet voor daklozen.

Een opmerkelijk trio op het podium tijdens een gala-avond in Kensington Palace gisterenavond: niet alleen Jon Bon Jovi en Taylor Swift gingen aan het zingen ten voordele van het goede doel, ook prins William greep naar de microfoon en zette zijn beste beentje voor. Samen zongen ze het nummer "Livin' on a prayer", de hit van Bon Jovi uit de jaren 80.

De hele avond stond in het teken van Centrepoint. Dat is een organisatie die zich inzet voor daklozen. Reeds als kind bracht William samen met zijn moeder Diana bezoekjes aan opvangcentra van Centrepoint. Sinds 2005 is hij peter van de organisatie.

Eerder op de avond had de hertog van Cambridge Jon Bon Jovi in de staatsappartementen van het paleis ontvangen. Daar overhandigde hij hem de Centrepoint Great Britain Youth Inspiration Award voor het humanitaire werk dat de Amerikaanse zanger heeft verricht. Zo stichtte hij in 2006 de Soul Foundation die zich tot doel stelt de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken.

Beelden van het optreden kan u hieronder bekijken: