"Tegen de sterren op" met liveshow in Lotto Arena

Het VTM-programma "Tegen de sterren op" komt met een liveshow naar de Lotto Arena in Antwerpen. In de show zal het publiek de imitatoren live aan het werk kunnen zien. "Tegen de sterren op" scoort vooral met imitaties van BV's zoals Regi, Annemie Struyf, Selah Sue, Jan Becaus en Christoff.

Acteurs Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen zullen hun typetjes nu ook op het podium van de Lotto Arena brengen.

De show, die gepland is op 1 maart, zal het beste brengen uit de tv-reeks, aangevuld met nieuwe sketches. "Tegen de sterren op" loopt al drie seizoenen op VTM. Een vierde seizoen is in de maak.

Ook koning Filip en koningin Mathilde draven af en toe op in het programma. Zij mochten de liveshow aankondigen in een filmpje op Youtube.