Ian Thomas op de sofa bij Ellen DeGeneres

De 16-jarige zanger Ian Thomas gaat in januari terug naar de Verenigde Staten om promotie te voeren. Hij zal er onder meer te gast zijn in de talkshow van Ellen DeGeneres. Dat vertelde hij in "Reyers laat".

Het gaat hard voor de jonge Vlaamse zanger Ian Thomas. Hij was de afgelopen week in Los Angeles om een nummer op te nemen met Lance Bass, die in de jaren 90 samen met Justin Timberlake in de boysband *NSYNC zat. Bass is bezig met het uitbouwen van een solocarrière en werkt daarvoor samen met andere artiesten. Op het nummer zal ook rapper Snoop Dogg te horen zijn.

Het was de bedoeling dat Thomas in december terug zou gaan naar de Verenigde Staten voor een deal met Island Def Jam, het platenlabel waarbij Justin Bieber zit. Maar dat staat nu op de helling. "Aangezien we een betere deal gekregen hebben, gaan we die waarschijnlijk laten vallen", zei hij in "Reyers laat".

In januari gaat de jonge zanger sowieso terug om promotie te voeren voor het nummer dat hij afgelopen week opnam. Hij zal dan te zien zijn in de talkshow van Ellen DeGeneres, een van de populairste talkshows in de Verenigde Staten.

Thomas is 16 jaar en dus nog schoolplichtig. "Het wordt allemaal geregeld met de school", zegt hij. Examens heeft hij niet, omdat hij op een Steinerschool zit.