Manneken Pis duikt even op in "South park"

In de meest recente aflevering van "South park" duikt Manneken Pis op. Het wereldberoemde Brusselse beeldje staat in de bewuste aflevering in het huis van George R.R. Martin, de auteur van "Game of thrones".

In de achtste aflevering van het zeventiende seizoen van "South park" wordt veel aandacht besteed aan de populaire fantasyreeks. Vooral de overvloedige aanwezigheid van mannelijk naakt wordt fijntjes door de mangel gehaald. En als het over mannelijk naakt gaat, mag Manneken Pis kennelijk niet ontbreken.

Naast "Game of thrones" komen ook "black friday" (de dag na Thanksgiving, wanneer de Amerikanen starten met de kerstinkopen, red) en de nakende lancering van de nieuwste Xbox en Playstation aan bod. U kunt de aflevering hier integraal (her)bekijken.

lees ook