Alex Turner sluit terugkeer Last Shadow Puppets niet uit

Alex Turner, de frontman van de Britse band Arctic Monkeys, is er van overtuigd dat hij in de toekomst opnieuw met Miles Kane zal samenwerken. Hij sluit een terugkeer van The Last Shadow Puppets dus niet uit. Dat blijkt uit een interview met het Britse muziekblad NME.

In 2008 brachten Alex Turner en Miles Kane het album "The age of the understatement" uit onder de groepsnaam The Last Shadow Puppets. Tegen NME vertelde Turner dat hij in de toekomst zeker nog met Kane zal samenwerken. 

"Het is iets wat we allebei graag zouden doen op een gegeven moment, maar we weten nog niet welk moment. Het zal zeker niet voor morgen zijn. Miles is bezig met zijn ding en dat gaat geweldig", zegt hij. De samenwerking ligt zeker op tafel, maar volgens Turner kan het ook onder een andere naam zijn. "Het hoeven niet de Shadow Puppets te zijn."