Angela Lansbury (88) in komedie in Londen

De 88-jarige Angela Lansbury vertolkt in maart 2014 een van de hoofdrollen in de komedie "Blithe spirit" in Londen. De Amerikaanse actrice speelt de rol van Madame Arcati in het stuk van Noel Coward. In 2009 vertolkte ze die rol in het stuk op Broadway in New York.
Invision2013

Angela Lansbury werd deze maand nog bekroond met een ere-Oscar in Hollywood. De actrice debuteerde in 1944 op het witte doek en is bij het grote publiek bekend van haar hoofdrol in de misdaadserie "Murder, she wrote".

Volgend jaar kruipt ze opnieuw in de huid van Madame Arcati in het stuk "Blithe spirit" in Londen. Het stuk gaat op 18 maart 2014 in première in het Gielgud Theatre. Michael Blake zal het stuk regisseren. Vier jaar geleden won Lansbury een Tony Award in Amerika voor haar rol in de komedie.

Het is veertig jaar geleden dat Lansbury nog op de planken stond in Londen. De Amerikaanse actrice is in Londen geboren in 1925. Tijdens de Tweede Wereldoorlog verhuisde ze met haar familie naar de VS, waar ze carrière maakte in Hollywood.