Story Awards uitgereikt in Ethias Arena in Hasselt

Het weekblad Story heeft voor de vierde keer de Story Awards uitgereikt in de Ethias Arena in Hasselt. Ongeveer 8.000 mensen woonden het gala bij. Veronique De Kock en Showbizz Bart presenteerden het evenement.

Meer dan honderd Bekende Vlamingen hebben zaterdagavond het gala van de Story Awards in Hasselt bijgewoond. De soap "Thuis" was goed voor de prijs voor bsete tv-serie en Jeroen Meus volgde Wout Bru op als beste tv-kok.

Kürt Rogiers en Nathalie Meskens werden uitgeroepen tot respectievelijk man en vrouw van het jaar. Nathalie Meskens mocht ook de prijs voor beste actrice in ontvangst nemen. Ook Rogiers nam een tweede prijs in ontvangst, die voor beste radiopresentator. De meest aangrijpende gebeurtenis van het jaar was volgens de lezers van Story de scheiding van Astrid Bryan en haar ex John Bryan.

De carrièreprijs werd toegekend aan Rocco Granata. De zanger van "Marina" nam zijn prijs met een brede glimlach in ontvangst en zong zijn grootste hit. Er waren ook onderscheidingen voor Ellie Martha Penxten, Angelina Jolie, Robby Longo, Milk Inc., koningin Mathilde, Kate Middleton, Bart De Wever en Kirsten Flipkens.