Maaike Cafmeyer wint "Twee tot de zesde macht"

Actrice Maaike Cafmeyer heeft de finale van de quiz "Twee tot de zesde macht" gewonnen op Eén. Ze haalde het van de andere leden van de zesde macht: David Galle, Annelien Coorevits, Gunther Schepens, Jeroen Meus en Tom Waes. Cafmeyer volgt radiopresentatrice Linde Merckpoel op als "hoogste macht".

In "Twee tot de zesde nacht" namen elke week twee BV's uit de poule van de zesde macht het op tegen twee ploegen met gewone kandidaten. De BV's speelden voor het goede doel. In de finale namen de BV's het tegen elkaar op, om uit vechten wie de hoogste macht is.

Gedurende het hele seizoen van de quiz konden de BV's 30.000 euro binnenhalen voor Kom op tegen Kanker. Maaike Cafmeyer heeft trouwens een nauwe band met Kom op tegen Kanker. Ze wordt meter van "de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker". De vijfde editie van deze fietsvierdaagse ten voordele van kankeronderzoek vindt plaats van 29 mei tot en met 1 juni 2014.