Cath Luyten gaat naar productiehuis deMENSEN

Cath Luyten verlaat de VRT en gaat voor deMENSEN werken. "De voorbije jaren heb ik graag voor de VRT gewerkt en ik ben bijzonder dankbaar voor de kansen die ik daar heb gekregen. Ik ben van plan om binnenkort in nieuwe projecten op het scherm te verschijnen", aldus Luyten.
© VRT 2011

Luyten zal volgend jaar niet meer te zien zijn als vliegende reporter in "Café Corsari". Ze is wel nog even te zien in "Het perfecte koppel" op Eén.

De presentatrice werkte eerder voor het Eén-programma "Vlaanderen vakantieland" en presenteerde "De kazakkendraaiers", een spelprogramma van Bart De Pauw.

"Mijn beslissing is ingegeven door mijn vertrouwen in een stel professionele televisiemakers die ik al jaren ken en met wie ik al heb kunnen samenwerken. De voorbije jaren heb ik graag voor VRT gewerkt en ik ben bijzonder dankbaar voor de kansen die ik daar heb gekregen. Ik ben van plan om binnenkort in nieuwe projecten op het scherm te verschijnen."

DeMENSEN maakt onder meer "Blokken", "Villa Vanthilt", "Tomtesterom" en "Een laatste groet".

Meest gelezen