Annemie Struyf herstelt na val tijdens opnames

Annemie Struyf is ten val gekomen tijdens de opnames voor de tweede reeks van het televisieprogramma "Via Annemie". Het ongeval gebeurde vrijdag in de Verenigde Arabische Emiraten. Struyf werd onmiddellijk overgevlogen naar België en ze onderging vandaag een geslaagde operatie aan haar elleboog. Struyf kreeg een elleboogprothese.

De productieploeg van "Via Annemie" was vorige week in Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten voor de opnames van het tweede seizoen van het programma.

"Daar is Annemie Struyf, die nochtans ervaring heeft met paardrijden, afgelopen vrijdag van een op hol geslagen paard gevallen. Ze brak haar elleboog en is dezelfde dag nog gerepatrieerd naar België. Vandaag onderging ze een geslaagde operatie en kreeg ze een elleboogprothese", klinkt het in een persbericht.

De verdere opnames voor "Via Annemie" komen niet in het gedrang. "Via Annemie" is een reportagereeks met ontroerende en aangrijpende verhalen, balancerend op de grens van leven, liefde en hoop.