Hanne Troonbeeckx verlaat "Stars for life"

Hanne Troonbeeckx is de eerste afvaller van de finaleweek van "Stars for life" op Eén. Ben Roelants, Bert Verbeke, Mathias Vergels en Nasrien Cnops maken nog steeds kans op de overwinning van de talentenjacht voor BV's ten voordele van Music For Life.

De winnaar van "Stars for life" wordt de stem en het gezicht van de Song for life, het themanummer van de komende editie van Music For Life. Dat nummer wordt gecomponeerd door Regi Penxten en Koen Buysse van Zornik.

Tijdens de eerste aflevering van de finaleweek van "Stars for life" trok Hanne Troonbeeckx aan het kortste eind. De zangeres kon sms'end Vlaanderen niet overtuigen met haar versie van "You can't hurry love" van Phil Collins.

Mathias Vergels, Nasrien Cnops en Bert Verbeke plaatsten zich rechtstreeks voor de uitzending van dinsdag. De jury moest uitmaken wie moest afhaken, Ben Roelants of Hanne Troonbeeckx. "Ik moet helaas iemand naar huis sturen. Het was bijzonder moeilijk, maar Ben mag blijven", was het oordeel van Christoff. Donderdag is de winnaar van "Stars for life" bekend.