Harry Styles haalt zijn gram bij rechter in Londen

De 19-jarige Harry Styles heeft gelijk gekregen van een rechter van het hooggerechtshof in Londen. Paparazzi mogen de zanger van One Direction niet meer lastigvallen in de toekomst. Hoe het verbod moet worden gehandhaafd, is niet helemaal duidelijk.
2013 Getty Images
Harry Styles (van links naar rechts op de vierde plaats)

Harry Styles heeft zijn gelijk gehaald bij de rechter in Londen. De 19-jarige popster vroeg een verbod tegen opdringerige fotografen.

"De fans moeten zich geen zorgen maken. Harry Styles probeert niet te voorkomen dat fans hem benaderen en foto's maken. Daar heeft hij nooit problemen mee gehad", meldt Styles' advocaat David Sherborne.

Het gerechtelijk bevel kreeg de naam "Paparazzi AAA". Het is voortaan verboden voor persfotografen om Styles te achtervolgen of hem te schaduwen. Op 13 januari wordt het gerechtelijke bevel geëvalueerd.