"Week buiten maar toch De Warmste Week"

De achtste editie van Music For Life is om 18 uur van start gegaan. Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde en Linde Merckpoel zenden tot dinsdag 24 december uit vanuit een openluchtstudio op domein De Schorre in Boom. "Dankzij jullie warme acties wordt dit toch De Warmste Week", opende Siska Schoeters de marathonuitzending.

De achtste editie van Music For Life is van start gegaan. Dit jaar is er geen Glazen Huis en een inzamelactie voor één goed doel. Music For Life steunt deze editie meer dan 700 goede doelen en de luisteraars kunnen tijdens De Warmste Week plaatjes aanvragen voor een goed doel.

Er is wel een marathonuitzending vanuit een openluchtstudio op domein De Schorre in Boom. Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde en Linde Merckpoel zullen tot dinsdag 24 december buiten leven en de marathonuitzending presenteren.

"We gaan een week buiten leven en toch wordt dit dankzij jullie warme acties De Warmste Week", aldus Siska Schoeters. Linde Merckpoel riep de luisteraars meteen op om naar De Schorre te komen. "Kom gerust af", klonk het.

Het eerste verzoeknummer was "Burn" van Ellie Goulding. Het nummer werd aangevraagd door Natalie uit Overpelt en de opbrengst gaat naar een vzw die zich inzet voor mensen met een handicap.

Hooverphonic was de eerste groep die live enkele nummers kwam spelen op het het domein De Schorre in Boom. Ze speelden onder meer de single "Amalfi" in de openluchtstudio. Goose is omstreeks 21 uur begonnen aan het eerste benefietconcert in de tent The Flame.