Al meer dan 300.000 bezoekers voor "Marina"

De Vlaamse film "Marina" van regisseur Stijn Coninx werd al door meer dan 300.000 bioscoopbezoekers bekeken. De film over het leven van Rocco Granata verscheen op 6 november in de bioscoopen.

"Marina" is gebaseerd op de jeugdherinneringen van zanger Rocco Granata en werd uitgebracht op 6 november 2013. Sindsdien hebben al meer dan 300.000 filmliefhebbers de film gezien in de bioscoop.

Daarmee heeft "Marina" ook een plaatsje veroverd in de top 20 van best bekeken Vlaamse films sinds het jaar 2000. Om ook in de top 20 aller tijden terecht te komen, moet "Marina" meer dan 337.000 bezoekers lokken. De twintigste plaats wordt immers bezet door "Team Spirit" van Jan Verheyen, een film die 337.033 kijkers naar de zalen lokte.

In zijn zesde speelweek staat "Marina" ook nog in de top 5 van de nationale bezoekersaantallen, tussen heel wat internationale films. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Matteo Simoni, die Rocco Granata speelt, en Evelien Bosmans als Marina.