Gabriel Rios en Flip Kowlier treden op voor Music For Life

Gabriel Rios en Flip Kowlier spelen morgenavond een benefietconcert in The Flame, de concerttent in De Schorre in Boom, ten voordele van Music For Life van Studio Brussel.

De solidariteitsactie van de radiozender start vanavond om 18 uur met onder meer een miniconcert van Hooverphonic.

Vanavond om 21 uur speelt Goose een eerste benefietconcert dat ook Op 12 wordt uitgezonden. Morgen is het de beurt aan Gabriel Rios (SOS Kinderdorpen, foto boven) en Flip Kowlier (Moeders voor Moeders, foto in tekst). Een ticket voor het concert kost 20 euro, de opbrengst gaat integraal naar de goede doelen van de artiesten.

Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde en Linde Merckpoel presenteren vanaf vanavond tot dinsdag 24 december om 12 uur non-stop voor het goede doel vanuit een openluchtstudio in De Schorre in Boom. De luisteraars kunnen zelf kiezen voor welk goed doel ze een actie opzetten of een plaat aanvragen.