Te luid gsm-gesprek? Deze komiek luistert mee

U kent ze wel: die mensen met hun gsm die zo luid praten dat u niet anders kan dan meeluisteren. Niet dat het u interesseert, maar niet meeluisteren behoort niet tot de mogelijkheden. Na verloop van tijd begint u zich te ergeren en zoekt u een plaats waar het "rustiger" is. Greg Benson, een van de populairste komieken op YouTube, nam deze situatie als uitgangspunt voor een grappig filmpje, alleen blijft hij zitten en geeft hij de indruk dat hij "de andere kant" van de gsm-verbinding is.

"Vindt u het ook niet verschrikkelijk, die mensen die zo luid in hun gsm praten? Waarom daar niet mee lachen en hun gesprekken "overnemen"", zo omschreef de komiek de basis van zijn grap.

Benson gaat naast iemand die bezig is met een gesprek zitten en antwoordt in zijn eigen gsm op hetgeen die zegt. Wanneer deze laatste dat begint door te hebben ("Ik heb het gevoel dat u mijn vragen beantwoordt." Of "Praat u tegen mij?"), ontkent Benson ("Nee nee, ik heb een vriend aan de lijn.")

Het filmpje werd op nauwelijks een dag tijd al bijna drie miljoen keer bekeken. "Het is een aangenaam gevoel als een filmpje viraal gaat. Dat maakt het goed voor al die andere die niet zo vlot bekeken werden", reageerde Benson op Twitter.

lees ook

    Meest gelezen