Toeriste tuimelt van pier, Facebook is de oorzaak

Vrouwen worden geroemd voor het feit dat ze kunnen multitasken, maar ook zij botsen op hun grenzen. Voor een Taiwanese toeriste in Melbourne was die grens het surfen op Facebook tijdens een wandeling op een plaatselijke pier. Ze deed een stap te veel en belandde in het water.
Op deze pier deed de vrouw een stapje te veel

Gelukkig voor de vrouw was er iemand die haar valpartij had opgemerkt. De ooggetuige verwittigde de hulpdiensten en 20 minuten later konden zij de vrouw uit het water redden. Gedurende al die tijd bleef ze haar smartphone in de handen houden.

"De vrouw lag op haar rug in het water, want ze kon niet zwemmen", vertelt agent Dean Kelly in de Australische media. "Ze excuseerde zich meteen en ze vertelde ons dat ze naar haar Facebookwall aan het kijken was."

Op de website van de lokale politie kunnen ze lachen om het voorval, zoals blijkt uit onderstaande screenshot.

lees ook