"Al meer dan 75.000 euro van "Stars for life""

Met de sms-jes die de Eén-kijkers al verstuurd hebben om te stemmen voor "Stars for life" is al meer dan 75.000 euro ingezameld voor Music For Life. Dat heeft presentator Sam De Bruyn verteld aan Linde Merckpoel. Vanavond is op Eén de finale te zien waarin duidelijk zal worden wie het Music For Life-lied zal zingen: Nasrien Cnops of Bert Verbeke.

Sam De Bruyn zat eerder ook al in het Glazen Huis voor Music For Life, maar presenteert tijdens deze editie het Eén-programma "Stars for life". "Het doet pijn om er niet bij te kunnen zijn", gaf hij toe aan Linde Merckpoel, die hem ook al "gemist had". "Maar het is ook fijn om het eens langs de andere kant mee te maken."

De Bruyn mocht in Boom komen vertellen dat de teller van "Stars for life" in de loop van de week al iets voorbij 75.000 euro stond. "Maar dat is voorlopig", benadrukte hij. "Ik hoop dat we tegen vanavond 100.000 euro bij elkaar krijgen."

Vanavond kunnen de Eén-kijkers hun stem uitbrengen voor MNM-presentatrice Nasrien Cnops of "Thuis"-acteur Bert Verbeke. De opbrengst van het Music For Life-lied gaat ook integraal naar de solidariteitsactie.

Botsautofeest met Gunther D, 2 Fabiola en Sash!

Studio Brussel-presentator Gunther D scoort momenteel met zijn compilaties van "botsautomuziek". Morgenavond staat hij met de Ultieme Botsautomix ft. 2 Fabiola en Sash! in The Flame in de Schorre in Boom. Dat heeft hij afgelopen nacht bekendgemaakt tijdens de marathonuitzending van Music For Life waar hij Stijn Van de Voorde bijstond tijdens zijn nachtshift.

Intussen is er al een tweede album uit. Voor de single "Allejoppa" werd er een videoclip gemaakt in een botsautokraam, waarin ook Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde en Jean-Pierre Van Rossem te zien zijn (zie onderaan).

"Dit is het enige botsautofeest dat we ooit doen: anderhalf uur alles geven: hakken, knallen, een bom op dit gebeuren", zei Gunther D. 

Sash! is een Duitse dj die eind jaren 90 hits scoorde met "Encore une fois" en "Ecuador". 2 Fabiola is het project van Pat Krimson.

Vanavond geeft Katy B een benefietconcert in de concerttent The Flame in Boom.

© VRT Studio Brussel