"Te absurd om niet van te houden"

Gary (49) en Gabriel (25) Valenciano zijn op de Filipijnen al lang geen onbekenden meer, maar nu weten ze ook de wereld te begeesteren met een "Super Selfie"-video. Vader en zoon zetten hun beste beentje immers voor op een remix van Journey’s "Seperate ways". Het doet ietwat denken aan het Amerikaanse hitduo LMFAO ("Party rock anthem", "Sexy and I know it"), maar dat hier twee generaties bij elkaar gebracht worden geeft de dansact een extra dimensie. Video- en nieuwssites weten alvast geen blijf met hun enthousiasme.

Zo vond Huffington Post de video "te absurd om er niet van te houden". Videosite Right This Minute had het over "een epische dans waarbij een vader en zoon bewegen als Jagger". Daily Dot vond dan weer dat beide heren "dansen alsof niemand hen in de gaten heeft, in een outfit die er ver over is en op muziek die uitnodigt om alleen op te dansen".

"Ik kan het allemaal niet geloven. Toen ik de video in "Good morning America" zag, viel ik flauw", reageerde Gabriel op Twitter.

Zoon Gab(riel) studeert momenteel aan de Full Sail University in Florida, VS, "maar hij komt zeker met kerstmis naar huis. Dankzij het succes zit de kans erin dat ze nog samen dergelijke video’s zullen maken", aldus de moeder aan Yahoo Philippines, "en dat zou wel eens snel kunnen zijn."

Het filmpje stevent intussen af op één miljoen views:

lees ook