Bert Verbeke wint de finale van "Stars for life"

Bert Verbeke wordt het gezicht én de stem van het Music For Life-lied. De acteur uit "Thuis" heeft de finale van de liedjeswedstrijd "Stars for life" op Eén gewonnen. Nasrien Cnops werd tweede. In totaal werd voor 159.848 euro aan sms'jes door het publiek gestuurd.

Verbeke bracht achtereenvolgens "Yellow" van Coldplay, "Get lucky" van Daft Punk en "Leave a light on" van de Marbles Songs in duet met Cnops. Zijn zangprestaties werden gesmaakt door juryleden Kris Wauters, Els Pynoo en Natalia. Natalia vond wel dat zijn Daft Punk-keuze iets minder was: "Zeker goed gezongen, maar de combinatie klopt iets minder."

Cnops, de sidekick van Peter Van de Veire op MNM, zong "Just a girl" van No Doubt en "Set fire to the rain" van Adele. Voor Natalia heeft Cnops "geen dragende stem", maar is ze wel "een schone verschijning op het podium".

Uiteindelijk besliste de kijker via sms. En er werd massaal ge-sms't. Aan het begin van het programma stond de teller op meer dan 75.000 euro, op het einde werd dat 159.848 euro. De kijker koos voor Verbeke die voor de vzw Ziekenhuis Clowns deelnam. Hij mag nu de "Song for life" van Regi en Koen Buysse zingen. Dat lied wordt vanaf middernacht te koop aangeboden. De integrale opbrengst gaat ook naar Music For Life.