Daft Punk treedt op tijdens Grammy Awards

Daft Punk zal volgend jaar optreden tijdens de Grammy Awards. Het zal het eerste tv-optreden zijn van het Franse elektroduo sinds 2008. Dat heeft de producer van de show aan Rolling Stone verteld. Daft Punk bracht dit jaar het album "Random access memories" uit.
2010 AP

Daft Punk maakt kans op vier Grammy Awards: album van het jaar, beste dance/elektronica album, opname van het jaar en beste performance van een duo of groep voor hun hit "Get lucky".

"Omdat ze het zo naar hun zin hadden toen ze hier in 2008 met Kanye West optraden, zagen ze het wel zitten om te bespreken of ze tijdens deze show zouden optreden", vertelt producer Ken Ehrlich aan Rolling Stone. "Er waren de afgelopen maanden een aantal gesprekken en nu hebben ze toegezegd om mee te werken aan de uitzending. De details van de performance moeten nog besproken worden, maar het idee dat deze iconische band een exclusief tv-optreden zal geven, is erg opwindend."

Daft Punk heeft tot nu het album "Random access memoires" niet gepromoot met optredens. De Grammy Awards worden op 26 januari uitgereikt.