"Stars for life" al goed voor bijna 160.000 euro

Sam De Bruyn, Bert Verbeke, Regi Penxten en Koen Buyse hebben een bezoek gebracht aan de openluchtstudio van Music For Life in Boom. Bert Verbeke maakte er bekend dat "Stars for life" al 159.848 euro heeft opgebracht. De winnaar van de talentenjacht zong de Song for life, "Keep you warm", live in de uitzending.

"Thuis"-acteur Bert Verbeke is samen met Sam De Bruyn, Regi Penxten en Koen Buysse op bezoek geweest in de studio van De Warmste Week van Music For Life in Boom.

De winnaar van "Stars for life" wist te vertellen dat het programma de voorbije weken al 159.848 heeft ingezameld voor Music For Life. "En daar zal nog een mooi bedrag bijkomen, want het nummer dat we voor "Stars for life" hebben geschreven, "Keep you warm", staat vandaag al op één bij iTunes", aldus Regi Penxten.

De opbrengst van het nummer dat Regi Penxten samen met Koen Buyse schreef gaat ook naar Music For Life. Bert Verbeke mocht de definitieve versie van het nummer inzingen, omdat hij de talentenjacht heeft gewonnen.

Verbeke is bijzonder blij met zijn overwinning. "Ik ben vooral heel blij voor mijn broer, die lid is van de vzw Ziekenhuisclowns. De vzw kan de centen goed gebruiken", aldus Verbeke. Bert Verbeke zong "Keep you warm" daarna live voor het publiek.