Michael Lanzo wint "Belgium's got talent 2013"

De West-Vlaamse zanger Michael Lanzo heeft de tweede editie van "Belgium's got talent" op VTM gewonnen. In de grote finale van de talentenjacht overtuigde hij sms'end Vlaanderen met een interpretatie van het nummer "You raise me up".

Michael Lanzo heeft de tweede editie van "Belgium's got talent" bij VTM gewonnen. "Oh my god, het is precies in een droom dat ik zit", zei de West-Vlaming toen hij door Koen Wauters in de bloemetjes werd gezet. Lanzo krijgt een geldprijs van 50.000 euro.

In de finale van "Belgium's got talent" stonden acht verschillende acts op het podium. Johnny Trash eindigde op de derde plaats met zijn nummer "Het is altijd een vrouw". De 11-jarige Mathijs uit Limburg eindigde op de tweede stek met een percussienummer op een zelfgebouwd instrument.

Rob Vanoudenhoven, Karen Daemen en Ray Cokes beoordeelden de voorbije weken de verschillende kandidaten. Vanoudenhoven en Daemen vonden dat Johnny Trash de finale mocht winnen. Mathijs was de favoriet van Cokes. Uiteindelijk trok Michael Lanzo aan het langste eind.