"Met bijna 1.500 mensen, bedankt voor zoveel warmte"

Deze namiddag zijn bijna 1.500 mensen afgezakt naar het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom voor Music For Life. Presentator Stijn Van de Voorde bedankte de massa voor zoveel warmte.
© VRT - Thomas Geuens

De Britse zangeres Birdy gaf vanmiddag een miniconcert in Boom. De zangeres kwam twee jaar geleden ook al langs op Music For Life in Antwerpen. Ze kreeg toen een gouden plaat voor haar debuutalbum en veilde die meteen voor het goede doel.

Dit jaar speelde Birdy het nummer "People help the people" voor alle luisteraars die het aangevraagd hadden. Een van die mensen was Elke. Zij verkocht zelf ontworpen kaartjes ten voordele van Cliniclowns. Sinds ze bijna stierf door een levensbedreigende hartritmestoornis staat ze helemaal anders in het leven en volgt ze haar hart. Volgens Elke werkt Cliniclowns ook volledig vanuit het hart.

Net voor het optreden van Birdy bedankte presentator Stijn Van de Voorde het publiek voor de talrijke opkomst. "Jullie zijn met bijna 1.500 mensen in Boom. Bedankt voor zoveel warmte."

Meest gelezen