Tom Cruise treft schikking met roddelbladen

Acteur Tom Cruise heeft een schikking getroffen met de Amerikaanse roddelbladen In Touch en Life & Style. De acteur had de bladen voor de rechter gedaagd omdat ze schreven dat hij zijn dochter Suri in de steek had gelaten. Cruise eiste een schadevergoeding van 50 miljoen dollar (38,5 miljoen euro).

Het is niet bekend wat de schikking tussen Cruise en de bladen inhoudt. Tom Cruise scheidde in 2012 van zijn derde vrouw, Katie Holmes. Samen hebben ze een dochtertje, Suri. De bladen hadden gesuggereerd dat Cruise na de scheiding alle contact met zijn dochter verbrak.

De advocaat van de acteur liet weten dat Cruise nog veel contact heeft met zijn dochter. "Tom Cruise is een vader die zijn dochter goed verzorgt en heel veel van haar houdt. Suri is een van de belangrijkste mensen in zijn leven", zei hij.

De foto van de huilende Suri die de bladen publiceerden, had niets te maken met de scheiding. "Suri huilde omdat ze geen hond kreeg", aldus de advocaat.