Verdachte aangehouden na dodelijk ongeval Borgerhout

De vermoedelijke dader van een dodelijk ongeval op de Antwerpse ring in Borgerhout is aangehouden. Ze was samen met haar broer eerder op de avond opgepakt. Ze wordt beschuldigd van onopzettelijke doding met vluchtmisdrijf.

Omstreeks 5.30 uur kwam een personenwagen op de Antwerpse ring ter hoogte van Borgerhout tegen de rechtervangrail terecht. Daarop werd het voertuig naar links gekatapulteerd en kwam het tegen de boordsteen tot stilstand.

Toen de mannelijke bestuurder vervolgens uit het voertuig stapte, werd hij aangereden door een langsrijdende bestelwagen. Hij overleed ter plaatse. De bestuurder is op de vlucht geslagen. Omdat het om een leasingvoertuig gaat, worden alle mogelijke bestuurders ondervraagd.

Uiteindelijk heeft de politie twee mensen opgepakt. Het gaat om een broer van 24 jaar een zus van 26 jaar. De onderzoeksrechter heeft vanavond beslist om de vrouw aan te houden. Ze wordt beschuldigd van onopzettelijke doding met vluchtmisdrijf. De broer is vooralsnog niet aangehouden.